ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Συγκίνηση στην κηδεία του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Κηδεία, Λεωνίδας Γρηγοράκος
Intime News

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 Φεβρουαρίου από ανακοπή

Συγκίνηση επικράτησε στην κηδεία του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και πλήθος κόσμου έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι Κηφισιάς, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 Φεβρουαρίου από ανακοπή και η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς. Είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Τον ύστατο αποχαιρετισμό στον εκλιπόντα πολιτικό του ΠΑΣΟΚ απέδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Χάρης Δούκας και άλλοι.

Πολλά ήταν τα στεφάνια, από τα οποία ξεχωρίζει αυτό της κόρης του, Νάγιας Γρηγοράκου, της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκείνο από τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Όπως έχει ενημερώσει η οικογένεια, το σαρανταήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί στη Σπάρτη.