ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τολμάει ο Πολάκης να μιλάει να μου κάνει αγωγή; Ας μου κάνει -Θα του κάνω κι εγώ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τολμάει ο Πολάκης να μιλάει να μου κάνει αγωγή; Ας μου κάνει -Θα του κάνω κι εγώ

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Πρόκειται περί αστειότητος. Ο κ. Πολάκης ο οποίος αναφέρεται σε εμένα ως ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας, τολμάει να μιλάει να μου κάνει αγωγή; Ας μου κάνει δέκα αγωγές. Θα του κάνω κι εγώ άλλες τόσες» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που τον απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν του ζητήσει συγγνώμη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε πως υπάρχουν και έχουν βρεθεί τιμολόγια που έχουν πληρωθεί με εντολή του Παύλου Πολάκη και τα οποία ο έλεγχος της Ανεξάρτητης Αρχής τα χαρακτηρίζει πλαστά και εικονικά. «Αυτά όλα θα τα στείλω στις αρμόδιες αρχές. Και τα περαιτέρω θα τα πει στον φυσικό του δικαστή» προσέθεσε.

Μάλιστα, ζήτησε από τον κ. Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό «για όλη την υποκρισία τόσων ετών που το έπαιζε αθώος».

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, είπε πως αν δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη και δεν ανακαλέσει τα όσα είπε στις επόμενες δυο μέρες θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ: