ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόφυλα ζευγάρια: Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε «όχι» - Τρέμει ο Κασσελάκης

Ομόφυλα ζευγάρια: Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε «όχι» - Τρέμει ο Κασσελάκης

Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ πληθαίνουν τα προβλήματα καθώς δίπλα στους βουλευτές Παύλο Πολάκη, Νίνα Κασιμάτη και Αθηνά Λινού, που φέρονται να εκφράζουν ισχυρούς προβληματισμούς για το σχέδιο νόμου, προστέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μίλτος Ζαμπάρας

Σε συναγερμό είναι και στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια που ψηφίζεται στη Βουλή. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να χωνέψει ότι υπάρχουν βουλευτές του κόμματός του που αντιδρούν και δεν θέλουν να το ψηφίσουν και έφτασε σε σημείο να επιβάλει κομματική πειθαρχία.

Ο κ. Κασσελάκης μάλιστα στην ερώτηση του Γιάννη Ραγκούση «τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία είτε καταψηφίσει», απάντησε ότι προφανώς η στάση θα μετρήσει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τι εννοεί με τη φράση «θα υπάρξουν συνέπειες».

Οι πληροφορίες, όπως αναφέρει η Απογευματινή, λένε ότι εντέλει αυτό που εννοεί ο Κασσελάκης είναι πως εφόσον κάποιος βουλευτής από αυτούς που θα καταψηφίσουν είναι τομεάρχης θα πρέπει να παραιτηθεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι σίγουροι κατά του νομοσχεδίου και οι αμφιλεγόμενες κινήσεις Κασσελάκη

Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ πληθαίνουν τα προβλήματα καθώς δίπλα στους βουλευτές Παύλο Πολάκη, Νίνα Κασιμάτη και Αθηνά Λινού, που φέρονται να εκφράζουν ισχυρούς προβληματισμούς για το σχέδιο νόμου, προστέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μίλτος Ζαμπάρας.

Υπενθυμίζεται ότι και ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, είχε εκφράσει τη διαφωνία του με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Το πρόβλημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι αριθμητικό, αλλά καθαρά πολιτικό και ιδεολογικό.

Μένει να φανεί τι τελικά θα πράξουν οι βουλευτές του Στέφανου Κασσελάκη που έχουν υψώσει ανάστημα απέναντι στον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια...