ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Κάποια αρρωστημένα μυαλά πάνε να διαμορφώσουν μια διαφορετική κοινωνία», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών πρέπει να αφήσει και μια υποθήκη για το αύριο. Και το αύριο είναι πως πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια, πάμε να καταργήσουμε τον μπαμπά και τη μαμά, διότι το παιδί έχει ανάγκη και τον μπαμπά και τη μαμά». Αυτά δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συμπλήρωσε ότι «έχουμε το Σύνταγμα αλλά έχουμε και το σύνταγμα της Εκκλησίας, που είναι το Ευαγγέλιο. Πουθενά δεν αναγράφεται το αρρωστημένο νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφίσουν οι βουλευτές». Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «και μην σας διαφεύγει της προσοχής, ότι το 40% των βουλευτών δεν θα ψηφίσουν υπέρ. Άρα υπάρχει ένας προβληματισμός μέσα στο Κοινοβούλιο».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «αυτές τις ημέρες, κάποια αρρωστημένα μυαλά πάνε να διαμορφώσουν μια διαφορετική κοινωνία. Η χώρα μας χρειάζεται παιδιά και άντρες. Ποιοι θα πάνε να υπηρετήσουν αύριο; Η Νούλα και η Τούλα θα πάνε να υπηρετήσουν;»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως «πάνω από τους φίλους και τους συνεργάτες ομοφυλόφιλους, βάζω την πατρίδα μου, την οικογένειά μου, τη θρησκεία μου», ενώ έκανε λόγο για δουλεμπόριο της μητρότητας, επισημαίνοντας πως «σε βάθος χρόνου, βλέπω το δουλεμπόριο της μάνας».

Επίσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε πως «η σεξουαλική προτίμηση των ατόμων του ίδιου φύλου είναι κοινωνικά αποδεκτό αλλά μέχρι εκεί. Η τεκνοποίηση αφορά μόνο σε φυσιολογικά ζευγάρια, βιολογικά ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν μόνο δικαίωμα αλλά υποχρέωση να κάνουν παιδιά».