ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Επικαλέστηκε χειρουργείο για να απέχει από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα

Παύλος Πολάκης: Επικαλέστηκε χειρουργείο για να απέχει από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα

Ο Παύλος Πολάκης έφερε ως πειστήριο μια φωτογραφία αλλά η ημερομηνία τον πρόδωσε

Ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να απέχει από την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά είπε ένα μεγάλο ψέμα... Επικαλέστηκε χειρουργείο και η φωτογραφία που ανέβασε στα social media για να πείσει - κόντρα στην κομματική πειθαρχία που επέβαλε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης - τον διέψευσε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τι θα γίνει τελικά το βράδυ της ψηφοφορίας στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που έκανε τον Παύλο Πολάκη να γράψει: «Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου )».

Αυτά που έγραψε ο Κρητικός βουλευτής θα ήταν δικαιολογημένα αν τα πειστήρια που χρησιμοποιούσε δεν τον διέψευδαν. Δηλαδή, ο Πολάκης στην ανάρτησή του προκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαβάσει τις σχετικές φωτογραφίες και αν δεν καταλάβαινε να ζητούσε την βοήθεια των ειδικών.

Στη φωτογραφία όμως πάνω δεξιά αναγράφεται η ημερομηνία 13/2/2024. Ο μήνας, όμως χθες ήταν 15 Φεβρουαρίου οπότε ή Πολάκης έκανε κάποιο λάθος ή πρέπει να δώσει απαντήσεις στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.