ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Ραγκούσης: Θηλυκός Βορίδης η Νίνα Κασιμάτη - Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Ραγκούσης: Θηλυκός Βορίδης η Νίνα Κασιμάτη - Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα απάντηση Ραγκούση στη Νίνα Κασιμάτη

Μαλλιά κουβάρια έγιναν για μια ακόμη φορά Νίνα Κασιμάτη και Γιάννης Ραγκούσης. Η Νίνα Κασιμάτη με ανάρτησή της εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό, με αφορμή την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια και τώρα ο Γιάννης Ραγκούσης δίνει την απάντησή του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης, «η κυρία Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την Αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει».

Όπως σημειώνει ο πρώην υπουργός ο λόγος που του επιτέθηκε, είναι: «επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας - του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος - ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια βουλευτή».

Έτσι, ο Γιάννης Ραγκούσης επιλέγει τώρα να «σφάξει» την Νίνα Κασιμάτη, λέγοντας: «Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου. Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς. Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.

Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Αξίζει να τονιστεί ότι η Νίνα Κασιμάτη στην ανάρτησή της τόνιζε πως «αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε», ενώ καταλογίζει στον κ. Ραγκούση πως «πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα».