ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αναταράξεις για τους «11» - Βαρύ το κλίμα για τη Λιακούλη - Θέμα έθεσε η Γιαννακοπούλου

ΠΑΣΟΚ: Αναταράξεις για τους «11» - Βαρύ το κλίμα για τη Λιακούλη - Θέμα έθεσε η Γιαννακοπούλου

Προβληματισμός στη Χαριλάου Τρικούπη για τις έντεκα αποχές και το κλίμα μη συνοχής στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Γκρίνια κυριαρχεί στο ΠΑΣΟΚ μία ημέρα μετά την ψηφοφορία για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς 11 από τους 32 βουλευτές του κόμματος επέλεξαν να απέχουν, πηγαίνοντας κόντρα στη γραμμή της Χαριλάου Τρικούπη.

Ιδιαίτερα «ψυχρό» είναι το κλίμα για τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η καθαίρεση της κ. Λιακούλη, καθώς της είχε επισημανθεί από την ηγεσία ότι λόγω της θέσης της η ψήφος της στο εν λόγω νομοσχέδιο είναι σημαντική. Ωστόσο, δεν αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ.

Ενδεικτική για το κλίμα που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ είναι η τοποθέτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου. «Δημιουργείται ένα θέμα. Εφεξής σε υπόλοιπα νομοσχέδια αν υπάρχουν διαφωνίες, τι θα γίνεται; Ποιος μπορεί να παίρνει τους βουλευτές και να τους λέει ότι παιδιά, η γραμμή του κόμματος είναι αυτή. Αυτό θα πρέπει να το δούμε» ανέφερε η κ. Γιαννακοπούλου μιλώντας στο ACTION24.