ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Υπήρξαν στιγμιαίες εντάσεις στην Πολιτική Γραμματεία - Αιχμές για διαρροές και Τεμπονέρα

Τσίπρας: Υπήρξαν στιγμιαίες εντάσεις στην Πολιτική Γραμματεία - Αιχμές για διαρροές και Τεμπονέρα

Στροφή 180 μοιρών από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας παράλληλα φωτιά με τις αιχμές του για μέλη της Πολιτικής Γραμματείας 

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη χθεσινή δήλωση με την οποία έθετε θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως υπήρχε θέμα κομματικής λειτουργίας και αναφερθείς στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας επισήμανε ότι δεν υπήρξαν εντάσεις, παρά μόνο στιγμιαίες και ενωμένοι βαδίζουν προς τις ευρωεκλογές.

Σημείωσε πως σήμερα υπάρχε περισσότερη συνεννόηση απ' ό,τι χθες.

Παράλληλα, άφησε αιχμές σε μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για «πολλές από τις διαρροές» και προσέθεσε: «Οι περισσότερες που διαβάζω δεν ισχύουν. Ποιοι τις διαρρέουν είναι άλλη ιστορία».

Κληθείς να απαντήσει για την τοποθέτηση Τεμπονέρα ότι το καταστατικό δεν είναι λέξεις ατάκτως ειρημένες, ο κ. Τσίπρας είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά και ότι η Πολιτική Γραμματεία έχει περισσότερα από 20 μέλη. Η τοποθέτηση ενός μέλους δεν καθορίζει ούτε την ουσία ούτε τη συζήτηση, προσέθεσε.