ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Στις ευρωεκλογές θα κριθούμε όλοι - Θα κάνουμε ταμείο - Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν προβλήματα

Ραγκούσης: Στις ευρωεκλογές θα κριθούμε όλοι - Θα κάνουμε ταμείο - Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν προβλήματα

Είναι υπό προθεσμία πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης; Αυτό είναι το ερώτημα μία ημέρα μετά την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το κλίμα που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ότι ο Κασσελάκης είναι υπό προθεσμία πρόεδρος, αποτυπώνεται και στις σημερινές τοποθετήσεις στελεχών.

Με έμμεσο τρόπο ο Γιάννης Ραγκούσης «έδειξε» τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της πρωινής εκπομπής του OPEN αν στις ευρωεκλογές θα κριθούν όλοι, η ηγεσία, η ηγετική ομάδα. «Όπως συμβαίνει σε όλα τα κόμματα του κόσμου, η απάντηση είναι ναι, θα κριθουμε όλοι» απάντησε ο κ. Ραγκούσης και προσέθεσε: «Προφανώς τα αποτελέσματα θα τα αξιολογήσουμε σε σχέση με όλους και όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα».

Ερωτηθείς αν η προθεσμία είναι οι ευρωεκλογές, ο κ. Ραγκούσης είπε πως είναι πανελλήνια κάλπη, «όλα τα κόμματα θα κάνουν ταμείο, κι εμείς».

Προσδιορίζοντας τον πήχη που βάζει για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ανέφερε: «Πρέπει να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση πάση θυσία».

Σχολιάζοντας αν η απώλεια της δεύτερης θέσης θα είναι η αρχή για συζήτηση για την επόμενη ημέρα, ο κ. Ραγκούσης είπε πως η επόμενη ημέρα έτσι κι αλλιώς θα συζητηθούν, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν προβλήματα.

Στην επισήμανση του Παναγιώτη Στάθη για την απάντηση του κ. Κασσελάκη από το LSE ότι δεν θα φύγει ακόμη και αν χάσει με 20 μονάδες στις ευρωεκλογές, ο κ. Ραγκούσης παρατήρησε: «Είναι η γνώμη του. Είναι η άποψή του».