ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς

Συνάντηση με τον Αλέξη Χαρίτση είχε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ο οποίος συναντήθηκε στη Βουλή με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον φίλο και σύντροφο Γαβριήλ. Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης. Πρόσθεσε πως «τώρα είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της σύμπραξης δυνάμεων. Ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή».

Από την πλευρά του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε πως «νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Έπρεπε να το κάνω σε μια περίοδο κρίσης». Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα σε όσους νιώθουν απογοήτευση «να ενώσουν δυνάμεις μαζί μας». Πρόσθεσε πως «και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος».

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απάντησε «θα το δούμε. Όλα στον καιρό τους. Είναι ακόμη νωρίς. Θα το δούμε σε συλλογικά όργανα». Αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε «έχουμε μιλήσει γι’ αυτό. Τώρα μιλάμε για Νέα Αριστερά».