ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η παρέμβαση Τσίπρα βάζει τέλος στο Συνέδριο - Θα σηκώσει το γάντι ο Κασσελάκης;

ΣΥΡΙΖΑ: Η παρέμβαση Τσίπρα βάζει τέλος στο Συνέδριο - Θα σηκώσει το γάντι ο Κασσελάκης;

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον

Σαν «βόμβα» έσκασε στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο η επιστολή-παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα που επί της ουσίας ίδρυσε και το οποίο απειλείται με συντριβή στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Η παρέμβαση του ιστορικού ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των συνέδρων και των στελεχών που έχουν φτάσει ήδη στον χώρο του συνεδρίου. Άλλωστε και εκείνοι αιφνιδιάστηκαν από τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς κανένας άλλος πλην των στενών του συνεργατών. «Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατό. Ότι λέει ο Τσίπρας είναι κατεύθυνση για μας», είπε προσερχόμενος στο Συνέδριο ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης.

Για μια τοποθέτηση η οποία δεν είναι αντιπαραθετική προς τον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε λόγο ο Βασίλης Κόκκαλης, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας «δεν έχω δει τη δήλωση αναλυτικά. Όταν τη δω θα σας πω».

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, για πολλούς το Συνέδριο τελείωσε πριν καν αρχίσει και το μόνο που περιμένουν είναι το να ακούσουν την απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη και το αν θα σηκώσει το «γάντι» που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας και αν θα στήσει εν τέλει κάλπες, όπως τον προέτρεψε ή θα του απαντήσει σε άλλο ύφος, σκληρότερο.