ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Αρβανίτης: «Θα έλεγα στον Τσίπρα να γυρίσει πίσω και να αναλάβει»

ΣΥΡΙΖΑ – Αρβανίτης: «Θα έλεγα στον Τσίπρα να γυρίσει πίσω και να αναλάβει»

«Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν θεσμική, ο κ. Κασσελάκης έχει πολλά κρίσιμα στοιχεία», σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας εργασιών του συνεδρίου και την ομιλία εφ’ όλης της ύλης του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Αρβανίτης, τόνισε πως «αυτό που συνέβαινε, δεν ήταν καλό. Πολύ τοξικό και προβληματικό, κουραστήκαμε όλοι· και εμείς, τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ατζέντα άλλαζε από παντού και αυτό δημιουργεί ένα μείζον πρόβλημα», μιλώντας στο ACTION24.

«Η αποχώρηση στελεχών είναι μέρος του λάθους, δεν συμφωνώ με τον κ. Τσακαλώτο»

«Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας άργησε να τοποθετηθεί, διότι πηγαίνουμε σε φαινόμενα εκφυλισμού ενός κόμματος και εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι έχουν εναποθέσει στην Αριστερά τις ελπίδες τους. Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν θεσμική και απευθύνεται σε όλους, όχι μονάχα στον Πρόεδρο. Ο κ. Κασσελάκης έχει πολλά κρίσιμα στοιχεία, έκανε μία εξαιρετική πολιτική ομιλία, μίλησε πολύ και αυτό μου άρεσε», προσέθεσε μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις