ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο»

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον ρ/σ «Στο κόκκινο» είπε πως είναι το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του

«Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών», επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο», μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος και τη χθεσινή του ομιλία στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία έκλεισε λέγοντας «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».

Αναφορικά με την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί στους «πολιτικούς υπολογισμούς» και τις «σκέψεις», τονίζοντας ότι οι «αλλαγές που πρέπει να γίνουν» είναι για να «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία».

Δήλωσε, επίσης, ότι είναι «το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του» και ότι θέλει να «προσφέρει στον τόπο» από μια θέση που θα έχει τη «νομιμοποίηση των μελών και της βάσης».

Πρόσθεσε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να «ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία» και κάλεσε τον κόσμο του κόμματος να προσέλθει στο ανοικτό συνέδριο.