ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ράνια Σβίγγου: Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την παρέμβαση Τσίπρα

Ράνια Σβίγγου: Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την παρέμβαση Τσίπρα

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε ενότητα, δηλώνοντας πως μόνος εχθρός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή της δύο φορές μετά τις εκλογικές ήττες

Στήριξη στην παρέμβαση Τσίπρα, και βέλη κατά Τσακαλώτου και αποχωρήσαντων προς τη Νέα Αριστερά, εξαπέλυσε από το βήμα του Συνεδρίου, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου.

Στην ομιλία της τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί από κανέναν, ούτε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, παραδεχόμενη, πως «δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων» και συνέχισε αναφερόμενη στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, πως κάποιοι αντί να κοιτάξουν πως θα γίνουν πιο ισχυρά τα θεμέλια αποχώρησαν, φτάνοντας στο σημείο να καλούν τον πρώην πρόεδρο να κάνει στην αυτοκριτική του.

Σε έναν απολογισμό της θητείας της μαζί με τον Γιώργο Βασιλειάδη, επιλογές και οι δύο του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε στις εκλογικές ήττες, αποκαλύπτοντας πως υπέβαλαν 2 φορές την παραιτησή τους, που δεν έγινε δεκτή από τον πρώην πρόεδρο.Εκτοτε τήρησαν ουδέτερη στάση, και εν συνεχεία στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη. Για τα λάθη και τις παραλείψεις μου φέρω ακέραια την ευθύνη.

Σας καλώ να μην φοβόμαστε τον διάλογο και να μην σπαταλήσουμε ουτε μια μέρα αντιπολίτευσης