ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ... ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΗ, ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς για τρίτη διάσπαση με αποκλειστική ευθύνη Κασσελάκη; Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς για τρίτη διάσπαση με αποκλειστική ευθύνη Κασσελάκη; Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Με πόλωση αντί για... συνεννόηση ολοκληρώθηκε το 4ο συνέδριο του κόμματος

Οι σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ από την περασμένη Πέμπτη και το σόου Κασσελάκη στη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την αξιωματική αντιπολίτευση με μια τρίτη διάσπαση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, βάλλοντας κατά πάντων, με ύφος αλαζονικό και προκλητικό και υποστηριζόμενος από τους Σωκράτη Φάμελλο, Νίκο Παππά και Γιώργο Τσίπρα έκανε... κωλοτούμπα, παίρνοντας πίσω τις εσωκομματικές κάλπες που ζήτησε ο ίδιος!

Στην αρχή της σημερινής του ομιλίας ο κύριος Κασσελάκης αφού για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για υπονομευτές επέμεινε στην διεξαγωγή των εκλογών στις 10 Μαρτίου, παρότι ήξερε πως θα υπήρχε διαφωνία από την Όλγα Γεροβασίλη.

Με μια δακρύβρεχτη ομιλία, ζητώντας μάλιστα από τα μέλη να σηκωθούν και να τον χειροκροτήσουν (!) εμφανίστηκε αποφασισμένος να περάσει τη δική του γραμμή στο συνέδριο, χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις κάποιων συνέδρων και μελών προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις για την μεταστροφή της στάσης του.

Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο κύριος Κασσελάκης και ουσιαστικά τον εξέθεσε λέγοντάς του πως «αν θες εκλογές στις 10 Μαρτίου, κάντες μόνος σου για να δούμε τι θα πάρεις»!

Πλέον, μετά από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως εκλογές δεν θα γίνουν και πως ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τους υποστηρικτές του θα παραμείνει στην ηγεσία τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Ιούνιο.

Το ζητούμενο είναι πώς θα μπορέσει ο Κασσελάκης συνεννοηθεί με όσους τον αμφισβητούν και πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποφύγει την εκλογική πανωλεθρία.

Μάλλον, ο κύριος Κασσελάκης δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τις δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία των οποίων δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα και συνεχίζει με αυταρχικό τρόπο να λέει πως θέλει να τα αλλάξει όλα.

Άραγε τι θα κάνουν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης και πολλοί άλλοι ακόμα που δεν εμπιστεύονται τον κύριο Κασσελάκη;

Είναι πιθανό ενδεχόμενο να υπάρξει μια τρίτη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με αποκλειστική ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη;

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν μια ακόμα ρήξη που επί του παρόντος ουδείς γνωρίζει πού θα καταλήξει.

Περιβάλλον Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης δεν ήθελε τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήθελε τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά το περιβάλλον της Όλγας Γεροβασίλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άφησε να μπει η δική του πρόταση, επομένως δεν ήθελε να στηθούν κάλπες.

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να ζήτησε αντίπαλο για να γίνουν εκλογές στο κόμμα, όμως το μεσημέρι της Κυριακής επικράτησε ένα ακόμη θρίλερ. Κι αυτό γιατί ο ίδιος επέμεινε με αλαζονικό ύφος να στηθούν κάλπες στις 10 Μαρτίου, όμως η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε: «Αν θες εκλογές στις 10 Μαρτίου, κάντες μόνος σου».

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν πάμε σε εκλογές.

Σχετικές ειδήσεις