ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο «μυστικός δείπνος» Κασσελάκη-Γεροβασίλη

Ο «μυστικός δείπνος» Κασσελάκη-Γεροβασίλη

Ο ασπασμός Κασσελάκη και Γεροβασίλη στην απεργία για τα Τέμπη που προκάλεσε συζητήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Να χαμηλώσουν τους τόνους στο εσωκομματικό πεδίο, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο «θυελλώδες» Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν όλες οι πλευρές.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης, ο Στέφανος Κασσελάκης, που ζήτησε να του «βρουν αντίπαλο» και να στηθούν εκ νέου κάλπες για την ανάδειξη πρόεδρου, γευμάτισε με την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία απάντησε στην πρόκληση του, δηλώνοντας «παρούσα» σε μια πιθανή εσωκομματική αναμέτρηση, δείπνησαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Εν τέλει, η παρέμβαση της «τρόικας» των Νίκου Παππά, Σωκράτη Φάμελλου και Γιώργου Τσίπρα, απέτρεψε έναν νέο γύρο εσωκομματικής σύγκρουσης. Έκτοτε, παρά την έπαρση με την οποία εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη του, στην ΕΡΤ, είναι σαφές ότι τα στελέχη των δύο στρατοπέδων επιχειρούν να κατεβάσουν τους την ένταση.

Μάλιστα, την Τετάρτη το πρωί, Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό στην απεργιακή κινητοποίηση, ενώ αντάλλαξαν και ένα φιλί μπροστά στους φακούς των φωτογράφων.