Κάλεσμα Χαρίτση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση παραβιάζει ανερυθριαστα το Σύνταγμα που ρητά ορίζει ότι δεν επιτρέπεται η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, τονίζει ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
Κάλεσμα Χαρίτση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση για πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
1'

Τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας καλεί ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς να καταθέσουν από κοινού πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. «Ολες οι δυναμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Εδώ δεν χωρούν μισόλογα. Η κυβέρνηση πρέπει να ηττηθεί. Η δημοκρατία πρέπει να νικήσει» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Χαρίτσης.

«Σήμερα υπερασπιζομαστε το δημόσιο πανεπιστήμιο. Σήμερα υπερασπιζομαστε και το Σύνταγμα της χώρας. Υπερασπιζομαστε τις συλλογικες κατακτήσεις του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση παραβιάζει ανερυθριαστα το Σύνταγμα που ρητά ορίζει ότι δεν επιτρέπεται η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Καλώ σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ολες οι δυναμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Εδώ δεν χωρούν μισόλογα. Η κυβέρνηση πρέπει να ηττηθεί. Η δημοκρατία πρέπει να νικήσει» αναφέρει ο κ. Χαρίτσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή