ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι είπε ο Γιάννης Μανιάτης για το αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Τι είπε ο Γιάννης Μανιάτης για το αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ άφησε να εννοηθεί πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές. 

«Τέτοιου είδους πληροφορίες τις δίνουν μόνον οι πρόεδροι των κομμάτων», απάντησε σε συνέντευξή του στο ACTION 24 ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Ερωτηθείς αν θα τον ενδιέφερε η Ευρωβουλή, ο κ. Μανιάτης απάντησε ότι αισθάνεται μέσα του για το πώς θα πάνε τα πράγματα στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές, παραδεχόμενος εμμέσως πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Επισήμανε πως στο 80% της νομοθεσίας που αφορά τις ζωές μας διαμορφώνεται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ήδη στη λίστα υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές θα είναι ο δικηγόρος-εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, η εκπαιδευτικός Μαρία Δαφέρμου και η μηχανικός Όλγα Μαρκογιαννάκη, οι οποίοι συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά τους:

«Οι ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Ευρώπης , της πατρίδας μας αλλά και της Δημοκρατικής Παράταξης.Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάμε.

Με πυξίδα την ανανέωση παρουσιάζουμε τις τρεις πρώτες υποψηφιότητές μας.
- Την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου.
- Τον δικηγόρο-εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά.
- Τη μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη.

Τρεις νέοι άνθρωποι με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Με τιμά ιδιαίτερα, που θα δώσουμε μαζί τον αγώνα των ευρωπαϊκών εκλογών».