ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Θα δώσω την περιουσιακή μου κατάσταση στη δημοσιότητα πριν τις ευρωεκλογές

Κασσελάκης: Θα δώσω την περιουσιακή μου κατάσταση στη δημοσιότητα πριν τις ευρωεκλογές

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ  βρέθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτηθείς εάν θα αμφισβητήσει ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά και ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι η απόλυτη ανατροπή.

«Γιατί να εμπιστευθεί ο Έλληνας πολίτης ένα άγνωστο πρόσωπο όπως εσείς, για να γίνει πρωθυπουργός;» ρωτήθηκε επίσης, για ν' απαντήσει: «Δυστυχώς δεν έχουμε γεννηθεί όλοι παιδιά πρωθυπουργών», για να προσθέσει ότι υπάρχει διαφάνεια στον δημόσιο βίο του. Είπε, δε, ότι πριν τις ευρωεκλογές θα δώσει στη δημοσιότητα την περιουσιακή του κατάσταση και κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει το ίδιο με το «πόθεν έσχες» του.

Μιλώντας για την επίθεση Ακρίτα στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης, με την παρέμβασή του στην υπόθεση, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από τη συζήτηση για τα Τέμπη. «Θέλουμε δικαιοσύνη και για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και για τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών» υποστήριξε σχετικά, επιχειρώντας να εξηγήσει την αμφιλεγόμενη χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter.