ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για ευρωεκλογές: «Κίνδυνος η χαλαρή ψήφος, δεν επιτρέπεται η αποχή»

Βορίδης για ευρωεκλογές: «Κίνδυνος η χαλαρή ψήφος, δεν επιτρέπεται η αποχή»

«Οι ευρωεκλογές αποτελούν προσωπικό στοίχημα του Πρωθυπουργού», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας για τις ευρωεκλογές.

Για τη σημασία και το διακύβευμα των ευρωεκλογών αλλά και την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κυριακής, ηλικίας 28 ετών, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων μίλησε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε σημερινή (08/04) συνέντευξη στο ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, σημείωσε πως «χωρίς καμία αμφιβολία, κανείς δεν απεκδύεται της γενικής ευθύνης. Η δική μας αντίληψη είναι πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ανομία και την εγκληματικότητα. Μπορεί να μην το πετυχαίνουμε στο 100%, αλλά βελτιωνόμαστε».

Σχετικά με τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως «η χαλαρή ψήφος αποτελεί κίνδυνο», τονίζοντας ότι «δεν επιτρέπεται η αποχή». Ακόμη, ανέφερε ότι «αυτή η εκλογική αναμέτρηση αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είναι εκδρομή, σε καμία περίπτωση. Βέβαια, προφανώς και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις επιδόσεις βουλευτικών και ευρωεκλογών. Το κρίσιμο ζήτημα που θα εξετάσουμε το βράδυ των εκλογών, είναι αν θα υπάρξει αλλαγή στους πολιτικούς συσχετισμούς».

Σχετικές ειδήσεις