ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο, σιχαμένος» - Ο Κασσελάκης θα κερδίσει τον Ανδρουλάκη

Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο, σιχαμένος» - Ο Κασσελάκης θα κερδίσει τον Ανδρουλάκη

Σκληρές εκφράσεις κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας.

«Ο Πολάκης είναι γελοίο υποκείμενο, δεν είχα ποτέ αμφιβολία γι' αυτό. Προσέξτε τι λέει ο άνθρωπος αυτός. Ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος ήταν ένας αργυρώνυτος προδότης ο οποίος για να πάρει την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές επίτηδες εναντίον του Τσίπρα» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη βραδινή εκπομπή του ACTION 24.

Σε ό,τι αφορά τη θέση που ανέλαβε ο κ. Κατρούγκαλος στον ΟΗΕ, είπε ότι κατέθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη, συγχαίροντάς τον.

Συνεχίζοντας σε ιδιαίτερα οξύ πνεύμα, ο κ. Γεωργιάδης είπε για τον κ. Πολάκη: «Τι ντροπή, τι σίχαμα είναι αυτός ο άνθρωπος. Σιχαμένος».

Σε ό,τι αφορά τη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως ο κ. Κασσελάκης θα κερδίσει σίγουρα τον κ. Ανδρουλάκη. «Είναι βέβαιο, γιατί ο Κασσελάκης είναι επικοινωνιακός, κάνει γκελ στον κόσμο. Ο Ανδρουλάκης βγαίνει μουντζούφλης στον κόσμο» είπε.

Μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός είπε πως λέει και δύο καλά, όπως ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερά συμμαχία.

Τέλος, διαφώνησε με τον Νικήτα Κακλαμάνη που είπε ότι ευτυχώς η Νέα Δημοκρατία ξεφορτώθηκε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Δεν αισθάνομαι χαρά που ξεφορτωθήκαμε κανέναν» ανέφερε.