ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης: «Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα όσα συνέβησαν στη Βουλή»

Παύλος Μαρινάκης: «Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα όσα συνέβησαν στη Βουλή»

«Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές»

«Τα όσα συνέβησαν στην Βουλή σήμερα είναι απαράδεκτα και αχαρακτήριστα και δεν συνάδουν με το Δημοκρατικό πολίτευμα» δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας το αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Βουλευτές μετέτρεψαν σε ρινγκ χώρους του Κοινοβουλίου και αρχηγός κόμματος απειλεί, εμμέσως πλην σαφώς, βουλευτές, προειδοποιώντας τους να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα. Οι βιαιοπραγίες, οι πρακτικές των άκρων και η χυδαία ρητορική λαϊκισμού, μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει.

Οφείλουμε, ως πολιτικό σύστημα και ως κοινωνία να στεκόμαστε απέναντι -και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- σε όλες αυτές τις λογικές που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού. Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές», καταλήγει ο Παύλος Μαρινάκης.