Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Είναι ντροπή να υπερασπίζεσαι με μένος τις ύβρεις κατά της μάνας κάποιου

Αντιπαράθεση στην πλατφόρμα Χ έχουν ο υπουργός Υγείας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για το επεισόδιο Φλώρου - Γραμμένου στη Βουλή.
Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Είναι ντροπή να υπερασπίζεσαι με μένος τις ύβρεις κατά της μάνας κάποιου
2'

Είναι ντροπή πραγματικά για Αρχηγό Κόμματος υποτίθεται Χριστιανικού και Πατριωτικού να υπερασπίζεται με τέτοιο μένος τις ύβρεις κατά της μάνας κάποιου ακόμη και του εχθρού του, απάντησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Στην ανάρτηση-απάντηση προς τον κ. Βελόπουλο, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως η μάνα είναι το Ιερότερο πρόσωπο της οικογένειας και με την συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι μπροστά στις ψήφους δεν υπολογίζει απολύτως τίποτε.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του, ο κ. Βελόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη, ανέφερε:

«Μα δεν ντρέπεσαι; Επικαλείσαι έναν βουλευτή που το κομμα σου λέει οτι είναι του Κασιδιαρη; ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ επικαλείσαι; ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Εαν πάθει κάτι ο Γραμμενος είσαι υπεύθυνος!Οικογενειαρχης με 3 μικρα παιδιά είναι! ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... ΤΕΛΟΣ! ΥΓ: ΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Διονύση Βαλτογιάννη (πρώην Σπαρτιάτης), ο οποίος ήταν μπροστά στο επεισόδιο Φλώρου - Γραμμένου και στο οποίο περιγράφει τι έγινε εκείνη την ημέρα στη Βουλή. Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι αρνείται ότι ο βουλευτής του Γραμμένος, έβρισε τη μητέρα του Φλώρου, κάτι που διαψεύδεται όπως αναφέρει από την μαρτυρία του Βαλτογιάννη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή