Ενόχληση στο στρατόπεδο των φρουρών του Τσίπρα για τον «διαχειριστικό» έλεγχο της διακυβέρνησής του

Στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν καταλογίσει ακόμα και το «προπατορικό αμάρτημα»
Ενόχληση στο στρατόπεδο των φρουρών του Τσίπρα για τον «διαχειριστικό» έλεγχο της διακυβέρνησής του
Αρχείου Intime
2'

Πολλές συζητήσεις και ενόχληση στα στελέχη που έχουν αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και υπήρξαν υπουργοί της κυβέρνησης του, προκαλεί η πρόθεση του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο των πεπραγμένων του την περίοδο 2015-2019, σε περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός, κάποτε στο μέλλον.

Στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν καταλογίσει ακόμα και το «προπατορικό αμάρτημα». Όμως, ως και σήμερα, πέντε χρόνια μετά, κανένα στέλεχος των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει αφήσει έστω και υπόνοια για κακοδιαχείριση εκείνη την περίοδο.

Αντίθετα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναγνωρίσει ότι ο προκάτοχος του φρόντισε να αφήσει γεμάτα τα κρατικά ταμεία - με 37 ολόκληρα δισεκατομμύρια ευρώ, που πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Επομένως, προκαλεί μεγάλη αίσθηση τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Action24, για τον διαχειριστικό έλεγχο των πεπραγμένων της.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως εάν τον τιμήσει ο ελληνικός λαός να είναι πρωθυπουργός του, τότε «θα κοιτάξω την σπατάλη του παρελθόντος» ανέφερε, χωρίς να εξαιρεί την περίοδο Τσίπρα, καθώς ρωτήθηκε για τη χρονική περίοδο στην οποία αναφέρεται, εννοώντας και τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να ξεκαθαρίσει πως «δεν έχω τέτοια κολλήματα».

Μάλιστα, αυτή η τοποθέτηση έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές κι ενώ ο ίδιος λέει και ξαναλέει ότι οι σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό, είναι εξαιρετικές - παρά το γεγονός ότι φροντίζει να του ρίχνει και από ένα δημόσιο «καρφί», σε κάθε ευκαιρία.

«Η σχέση μας είναι μια χαρά, δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που εμφανίστηκε στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου μας.

Αντιθέτως, θεωρώ ότι το κόμμα κι εγώ προσωπικά έχουμε στηρίξει τη δύσκολη πρωτοβουλία με τη Συμφωνία των Πρεσπών που ανέλαβε ο ίδιος και ο Νίκος Κοτζιάς και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό το έργο», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, αρμόδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει άμεσα την πρόσκληση του, για την πρεμιέρα του ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί 18/19 Ιουνίου - και αυτό διότι δήλωσε ότι θα παραστεί στην εκδήλωση, αν κι εφόσον λάβει πρόσκληση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή