ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση – Τον δρόμο έχει δείξει ο Κ. Μητσοτάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «τον δρόμο της τοξικότητας έχει δείξει φυσικά πρώτος ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, του οποίου τα ψέματα όχι μόνο για την τιμή της φέτας, αλλά και συνολικά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο».
ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση – Τον δρόμο έχει δείξει ο Κ. Μητσοτάκης
1'

«Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «οι αναφορές του Υπ. Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σε «ζιζάνια που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν», αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προσωπικές επιθέσεις του Π. Μαρινάκη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, εν όψει της έκφρασης της δυσαρέσκειας των πολιτών στις ευρωεκλογές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «τον δρόμο της τοξικότητας έχει δείξει φυσικά πρώτος ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, του οποίου τα ψέματα όχι μόνο για την τιμή της φέτας, αλλά και συνολικά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

«Υ.Γ1: Το γεγονός ότι ακόμη και ο “καθωσπρέπει” Άκης Σκέρτσος αναγκάζεται να προσχωρήσει στο “ιδεολογικό μανιφέστο” του Μάκη Βορίδη περί “ολοκληρωτικής ήττας της Αριστεράς”, δείχνει ξεκάθαρα τι πραγματικά είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Εμείς εργαζόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες, όχι να τους χωρίσουμε!

ΥΓ2: Τις σχέσεις με την ψεκασμένη Ακροδεξιά ας τις αναζητήσει ο κ. Ρωμανός στο κόμμα του. Στα υψηλά κλιμάκια. Εκεί που ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσε βιβλίο με επιστολές του Ιησού….»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή