Παύλος Μαρινάκης για Στέφανο Κασσελάκη: Ξεπέρασε σε χυδαίοτητα τον Παύλο Πολάκη

«Εμείς δεν κλείσαμε ποτέ τα μάτια στις δυσκολίες», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης 

Παύλος Μαρινάκης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Intime News
1'

«Ο μαθητής κατάφερε να ξεπεράσει τον δάσκαλο Πολάκη σε χυδαιότητα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τις τελευταίες τοποθετήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν κλείσαμε ποτέ τα μάτια στις δυσκολίες και τα προβλήματα αλλά βλέπω μια αντιπολίτευση που προσπαθεί με ρητορική και μαξιμαλιστικές προτάσεις να επαναφέρει τις αιτήσεις που προκάλεσε την κρίση» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα, συνέχισε τον σχολιασμό του λέγοντας ότι «η ρητορική Κασσελάκη ως προς την τοξικότητα και την παροχολογία μας επαναφέρει στις χειρότερες εποχές».

«Κανένας δεν αμφισβήτησε ότι υπάρχουν προβλήματα. Άλλο οι εθνικές εκλογές και άλλο οι ευρωεκλογές. Το 41% δεν είναι αλαζονεία είναι λαϊκή ετυμηγορία που αξιολογείται καθημερινά. Αυτόν τον ένα χρόνο ξέραμε ότι η δεύτερη 4ετια είναι αυτή για να αντιμετωπίσουμε παθογένειες ετών. Το κάναμε με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, το ΕΣΥ, την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης, τη νέα πολιτική στα γήπεδα, τον νέο τρόπο επιλογής διοικήσεων στο Δημόσιο. Η κριτική που ακούμε και θεωρούμε γόνιμη είναι "τρέξτε πιο γρήγορα"» είπε ακόμα ο κ. Μαρινάκης.

Όπως σημείωσε «το βράδυ των εκλογών υπάρχει ένας κίνδυνος: Πρέπει το μήνυμα να είναι πιο καθαρό και να μην δίνει το δικαιώμα στην αντιπολίτευση να λέει οτι δεν θα έχουμε νομιμοποίηση για τα επόμενα βήματα. Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ μας επαναφέρει στη λογική που μας επαναφέρει στη χρεοκοπία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο