Σκληρό μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη στον Έντι Ράμα: «Αυτές οι πρακτικές δεν περνάνε στην Ευρώπη»

Οι πρώτες δηλώσεις του Φρέντι Μπελέρη υπό την ιδιότητα του ευρωβουλευτή - Το ευχαριστώ του σε όσους τον ψήφισαν
Σκληρό μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη στον Έντι Ράμα: «Αυτές οι πρακτικές δεν περνάνε στην Ευρώπη»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Μιλώντας για πρώτη φορά με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε σαφές μήνυμα στον Αλβανό πρωθυπουργό λέγοντας πως «οι πρακτικές αυτές δεν περνάνε στην Ευρώπη».

Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας αλλά και ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε στο OPEN ότι αισθάνεται «δικαίωση για τα όσα πέρασα και περνάω εδώ και έναν χρόνο Αλλά πάνω απ’ όλα ένα βήμα για να συνεχίζω να αγωνίζομαι γι' αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή». Ο Φρέντι Μπελέρης πρόσθεσε: «Ευχαριστώ θερμά όσους με βοήθησαν γι’ αυτό, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο εθελοντή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Όπως τόνισε «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Όταν μίλησα με την οικογένειά μου και μου είπαν ότι εκλέγομαι, εντάξει συγκινηθήκαμε όλοι μας. Αλλά η μεγαλύτερη χαρά μου ήταν όταν έμαθα για τους πανηγυρισμούς και τη χαρά που πήραν οι συμπολίτες μου στη Χειμάρρα».

Μάλιστα ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε σκληρό μήνυμα στον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα: «Ο κ. Ράμα κατάλαβε ότι οι πρακτικές αυτές δεν περνάνε στην Ευρώπη. Μια χώρα που θέλει να γίνει μέλος της ΕΕ οφείλει να σέβεται τη Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου, το δικαίωμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Αυτά θα είναι και προς όφελος του αλβανικού λαού».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή