«Κωλοτούμπα» Κασσελάκη και ύμνοι για Τσίπρα μετά την αμφισβήτηση

ΣΥΡΙΖΑ: Ανέκρουσε πρύμναν ο Κασσελάκης μετά την αμφισβήτηση Τσίπρα 

«Κωλοτούμπα» Κασσελάκη και ύμνοι για Τσίπρα μετά την αμφισβήτηση
JOHN KILPASIS
2'

Δεν έχει τέλος η σημερινή μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακρούει τελικά πρύμναν κι από την έμμεση και άμεση αμφισβήτηση του Αλέξη Τσίπρα, να περνάει στους...ύμνους για την πολιτική του παρακαταθήκη.

Μέσα στη μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης πρόλαβε να αμφισβητήσει τον πρώην πρωθυπουργό, πρώτα έμμεσα με την αποπομπή Θεοχαρόπουλου, η οποία ερμηνεύτηκε ως ουσιαστική επίθεση κατά της «Φρουράς Τσίπρα» και στη συνέχεια άμεσα λέγοντας στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 σε σχετική ερώτηση για την Κεντροαριστερά ότι «Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν είναι υποψήφιος ο Τσίπρας».

Μετά τις συλλήβδην αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση για τον κ. Θεοχαρόπουλο o κ. Κασσελάκης με τον συνήθη τρόπο της ανάρτησης στα social media ύμνησε τον Αλέξη Τσίπρα!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Περήφανος για την Ιστορία της παράταξής μας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήραν μια γενναία απόφαση κόντρα σε κάθε μορφή λαϊκισμού. Μια απόφαση πατριωτισμού.

Καλή αρχή @atsipras στο νέο εγχείρημα.

Πριν σχεδόν ένα χρόνο βρέθηκα στη λίμνη Δοϊράνης, στα σύνορα της χώρας, πριν καν πάρω την απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Με ειλικρίνεια, αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω πάντα, σας μίλησα για τη σημασία της συμφωνίας των Πρεσπών:

Πατριώτης είναι αυτός που με αυταπάρνηση θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή