ΣΥΡΙΖΑ: Τι απαντά η τομεάρχης Εσωτερικών για την απόλυση Θεοχαρόπουλου

«Στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του σ. Θανάση Θεοχαρόπουλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιώτα Πούλου 

Γιώτα Πούλου
INTIME NEWS
1'

«Στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώτα Πούλου, μετά την απόλυση του επιστημονικού συνεργάτη της.

Αναλυτικά, η δήλωση της Γιώτας Πούλου:

«Οι ανάγκες των τομέων ευθύνης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι μεγάλες, μετά και τη μείωση των δυνάμεών μας στο Κοινοβούλιο και απαιτούν τη συνδρομή όλων των εξειδικευμένων συνεργατών που προβλέπονται ανά τομέα..

Οι ελλείψεις είχαν αναφερθεί και συζητηθεί από πολλούς συναδέλφους βουλευτές/τριες στα αρμόδια όργανα του Κόμματος και στον πρόεδρο προσωπικά.

Στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του σ. Θανάση Θεοχαρόπουλου».​

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή