Σταϊκούρας: Λιανοκλάδι - Λάρισα η μετακίνηση γίνεται με ασφάλεια σε μονή γραμμή χωρίς τα συστήματα

Τα 2/3 του πορίσματος ΕΟΔΑΣΑΑΜ έγιναν από Ευρωπαίους εμπειρογνώμονες, είπε ο υπουργός Μεταφορών. 

Σταϊκούρας: Λιανοκλάδι - Λάρισα η μετακίνηση γίνεται με ασφάλεια σε μονή γραμμή χωρίς τα συστήματα

Αντικειμενικό χαρακτήρισε το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας την πρωινή εκπομπή του OPEN.

Εκμυστηρεύτηκε πως μπήκε στο τρένο που κινείται από Αθήνα - Θεσσαλονίκη πριν από 10 ημέρες και αισθάνθηκε ασφαλής.

Σημείωσε πως η σηματοδότηση και η τηλεδιοίκηση στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε. Το 100% του δικτύου έχει σηματοδότηση και τηλεδίοικηση, επισήμανε.

Ωστόσο, αναγνώρισε πως υπάρχει μια απόσταση που είναι περίπου από το Λιανοκλάδι μέχρι τη Λάρισα, όπου η μετακίνηση των πολιτών γίνεται με ασφάλεια σε μονή γραμμή, χωρίς τα συστήματα της τηλεδιοίκησης και της σηματοδότησης.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή