ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βλέπουν» Παπαθανασίου στον ΟΠΑΠ

«Βλέπουν» Παπαθανασίου στον ΟΠΑΠ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων γι’ αυτήν την νευραλγική θέση

Ένα όνομα ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες για να αναλάβει ρόλο διευθύνοντος συμβούλου στον Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. Πρόκειται για το όνομα του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών στην κυβέρνηση του κ. Κώστα Καραμανλή, δηλαδή τον κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

Πολιτικές πηγές και οικονομικοί παράγοντες «βλέπουν» ραγδαίες εξελίξεις κι επισημαίνουν ότι ο πρώην υπουργός είναι το κατάλληλο πρόσωπο που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις αυτής της θέσης.

Ο κ. Παπαθανασίου είναι ένας επιτυχημένος μάνατζερ και μάλιστα απ’ όλους αναγνωρίζεται η καλή γνώση της αγοράς και έχει επιβεβαιωθεί σε όλες τις πολιτικές και οικονομικές προβλέψεις του. Αυτό και μόνο, ίσως να είναι ο καλύτερος οιωνός για να βελτιωθούν τα μεγέθη μιας ΔΕΚΟ που χαρακτηρίζεται «φιλέτο» του Δημοσίου, είναι κερδοφόρα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών και καλών «μνηστήρων» - επενδυτών.

Το μόνο που απομένει είναι προφανώς η επίσημη ανακοίνωση που θα αναφέρει πως ο κ. Παπαθανασίου αναλαμβάνει τα ηνία του ΟΠΑΠ.

Καλή επιτυχία (προκαταβολικώς)!