ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tα σχόλια στο Facebook του Γ. Βερνίκου για την παραίτησή του

Tα σχόλια στο Facebook του Γ. Βερνίκου για την παραίτησή του

Με την ανακοίνωση της παραίτησης του Γ. Βερνίκου το προφίλ του στο Facebook γέμισε σχόλια φίλων του που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια:

"Mε λύπη πληροφορούμαστε την πρόθεσή σας να παραιτηθείτε από την κυβέρνηση. Χρειαζόταν όσο ποτέ η καθαρή παρουσία σας και ο ρεαλιστικός σας λόγος. Κρίμα!"

"Κρίμα που αναγκάστηκες να παραιτηθείς....Ειναι άδικο μερικές φορές το σκληρό γραμμα του νόμου να...."εμποδίζει" αξιους και ικανους ανθρώπους να προσφέρουν για το κοινό καλό..."

"Κρίμα...Κρίμα...Κρίμα...Τελικά οι αξίες...φεύγουν ένας ένας!"

"Ε βέβαια, ένας άνθρωπος γνώριζε τη ναυτιλία καλά, με τα θετικά και τα αρνητικά αυτού του χώρου κι έπρεπε να παραιτηθεί. Πώς θα λύσουν τα προβλήματα οι Υπουργοί Ναυτιλίας όταν δεν έχουν εργαστεί πάνω σε αυτό ή δεν είναι γνώστες των ιδιορρυθμιών και των ανάγλυφων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος? Κρίμα κύριε Βερνίκο".

"K.Βερνίκο , χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν συμμετείχατε τελικά σε μια κυβέρνηση συνενοχής.Εσάς δεν σας αξίζει να γίνετε Πολυτεχνείο και Siemens γωνία, είστε πλασμένος και άξιος για τα καλύτερα που έρχονται !ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ! ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ!"

"Κύριε Βερνίκο είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος να τους κάνετε τη χάρη να παραιτηθείτε λόγω εγνωσμένης αξίας της γνώσης που έχετε πάνω σε θέματα ναυτιλίας. Άρχισαν τα ύπουλα πολιτικά παιχνίδια".