ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ας γραφτεί πρώτα ο Πάγκαλος στην Τοπική της περιοχής του»

«Ας γραφτεί πρώτα ο Πάγκαλος στην Τοπική της περιοχής του»

Πώς αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ τα πυρά του Θ. Πάγκαλου – Αιχμές από στελέχη του κόμματος

«Χαλαρή» ήταν η αντιμετώπιση που επιφύλαξε το ΠΑΣΟΚ στις βολές που εκτόξευσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος κατά του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο και κατήγγειλε για ανατροπή του κ. Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία.

Κύκλοι της Ιπποκράτους έλεγαν με νόημα ότι ο κ. Πάγκαλος δεν είναι πλέον μέλος του ΠΑΣΟΚ, όπως και κανείς άλλωστε, αφού τα όργανα έχουν διαλυθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ερώτημα είναι «αν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην Τοπική οργάνωση της περιοχής του», οπότε και θα μπορεί να μετάσχει στον πολιτικό διάλογο που διεξάγεται εντός του κινήματος.

Εφόσον ο κ. Πάγκαλος εγγραφεί στο ΠΑΣΟΚ μετά τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της παράταξης και το καταστατικό Συνέδριο το φθινόπωρο και συνεχίσει τις προκλήσεις, θα αναλάβουν τα πειθαρχικά όργανα, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, διευκρινίζοντας ότι μέχρι την εγγραφή του, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλά ως απλός πολίτης.

«Κρείττον σιγάν» ήταν το αιχμηρό σχόλιο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κ. Εύης Χριστοφιλοπούλου, που προσέθεσε ότι δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από την εκλογή του κ. Βενιζέλου στην ηγεσία του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Πέταξε το «γάντι» ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, που βρίσκεται πολύ κοντά στον πρόεδρο του κόμματος χαρακτήριζε παράλογο το να τίθεται θέμα ηγεσίας, δυόμισι μήνες πριν την εκλογή της καινούριας.