ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» Χρυσής Αυγής -ΔΗΜ.ΑΡ για την διανομή τροφίμων

«Πόλεμος» Χρυσής Αυγής -ΔΗΜ.ΑΡ για την διανομή τροφίμων

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΔΗΜ.ΑΡ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την πρωτοβουλία της δεύτερης να μοιράζει τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ έχει ως εξής : «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά ένα ακραίο κοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι κάτι πολύ χειρότερο. Πρόκειται για ένα κόμμα που διεκδικεί να κινείται εκτός νόμου», αναφέρει η ανακοίνωση. Η Χρυσή Αυγή δεν λαϊκίζει απλώς, υποδυόμενη τον προστάτη των Ελλήνων μοιράζοντας τρόφιμα, βρίζοντας τους μετανάστες και ομάδες συμπολιτών μας, κάνει κάτι χειρότερο. Διεκδικεί με το άλλοθι του κοινοβουλευτικού κόμματος την πολιτική νομιμοποίηση και την αποενεχοποίηση των ενεργειών της για να μπορεί να εκφράζεται και να δρα ρατσιστικά. Για να μετατρέψει τον ρατσισμό σε καθημερινή συμπεριφορά που θα έχει την ηθική συμπαράσταση των μελών της», καταλήγει το κείμενο της ΔΗΜ.ΑΡ.

Η απάντηση ήρθε αμέσως, με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, που αποκαλεί τη ΔΗΜ.ΑΡ «ορφανά του Τσαουσέσκου». «Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία! Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν… εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες! Η απάντησή μας προς τα… ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό»!