ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Κεδίκογλου: «Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή»

Σ. Κεδίκογλου: «Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή»
«Το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής μαστίζει την ελληνική οικονομία, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και ελπίδας για το μέλλον όλων.

Από όπου κι αν προέρχεται αυτή η φοροδιαφυγή, όποια και αν είναι η πηγή της, θα πρέπει να ελεγχθεί και να παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ύδρα, όταν ντόπιοι αντέδρασαν και έφτασαν στο σημείο να αποκλείσουν το αστυνομικό τμήμα του νησιού για να αποτρέψουν έλεγχο ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας που κατηγορούνταν ότι δεν έκοβε αποδείξεις.

«Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή», ξεκαθάρισε ο κ. Κεδίκογλου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Τη στιγμή που υπάρχουν πολίτες οι οποίοι υφίστανται τις βαρύτατες συνέπειες της κρίσης και των δράσεων που απαιτούνται για να εξυγιάνει η Ελλάδα την οικονομία της και να ανακτήσει την αξιοπιστία της, θα πρέπει όλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, να αναλάβουν το ηθικό και πρακτικό μερίδιο που τους αναλογεί και να μη στέκονται εμπόδιο στην εφαρμογή των νόμων και στην επιτυχία της χώρας. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την καταστροφική και άδικη συμπεριφορά. Και έχει καθήκον και υποχρέωση να αντιμετωπίσει αποφασιστικά τις αντιδράσεις των όποιων επιτήδειων. Και αυτό θα κάνει. Η κατάλυση του κράτους δεν θα γίνει ανεκτή».

Διαβάστε επίσης:

Τα επεισόδια της Ύδρας και οι «ουρές» τους

Δ.Παπαδημούλης: Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές!