ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκάλυψη της υπόθεσης Siemens καταγγέλλει ο Π. Καμμένος

Συγκάλυψη της υπόθεσης Siemens καταγγέλλει ο Π. Καμμένος

Η σημερινή συγκυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφορικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Siemens και την απόρριψη της αγωγής του Θεόδωρου Τσουκάτου εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π. Καμμένου

«Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή στον υπουργό Οικονομικών να χαρίσει στη Siemens που δωροδοκούσε Έλληνες εξωνημένους πολιτικούς 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, την ίδια μέρα που αποφάσισε να κλείσει το σύνολο της υποθέσεως της Siemens, νομίζοντας ότι θα σταματήσουν οι διώξεις εναντίον εκείνων που λήστεψαν το ελληνικό δημόσιο, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει την αγωγή του κ. Τσουκάτου, ο οποίος κατέθεσε εναντίον μου ότι τον προσέβαλε ο χαρακτηρισμός του ταμία του αρχιερέα της διαπλοκής.

Αυτό δείχνει ότι η σημερινή συγκυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να δικαιωθούμε, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα γονυπετή στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων».

Ροή Ειδήσεων