ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δύο διεκδικητές και ο «άσφαιρος»!

Οι δύο διεκδικητές και ο «άσφαιρος»!

Ανούσιοι λεονταρισμοί αποδείχθηκαν τα μεγάλα λόγια του Φ. Ταυρή -Υποψήφιοι, τελικά, οι Μ. Κεφαλογιάννης και Ν. Κακλαμάνης

Από υποψήφιος έγινε τελικά πρόεδρος των οργανωτικών διαδικασιών για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της ΝΔ, ο Φίλλιπος Ταυρής!

Όλα όσα ακούγαμε και βλέπαμε τον τελευταίο καιρό να διαδραματίζονται περί της εκλογής του κ. Ταυρή αποδείχτηκαν λεονταρισμοί, αφού εν τέλει δεν θα ναι ούτε καν υποψήφιος για το πόστο του γραμματέα.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι αλλιώς, αφού όλες οι πληροφορίες μιλούσαν για έναν συνδικαλιστή του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων ο οποίος, όπως λένε ορισμένοι, είχε παίξει ρόλο στη διάσπαση της ΔΑΚΕ ΟΤΟΕ.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είχε φέρει έντονες αντιδράσεις στη Συγγρού, όπως είχε γράψει το newsbomb.gr, καθώς όλοι γνώριζαν πως ο κ. Ταυρής έχει δημιουργήσει αντιπάθειες στον χώρο του συνδικαλισμού.

Όσο λοιπόν και να προσπάθησαν κάποιοι, φαίνεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζει καλύτερα, παρά να στηρίξει τον 65χρονο συνδικαλιστή, για την θέση του γραμματέα.

Πάντως ο Φ. Ταυρής μέχρι και την τελευταία στιγμή φαινόταν ανυποχώρητος στην υποψηφιότητά του, κάτι που τελικά αποδείχτηκε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και τίποτα παραπάνω.

Πλέον το σημαντικό πόστο διεκδικούν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης και Νικήτας Κακλαμάνης και όλα θα κριθούν στην σημαντική ψηφοφορία της Πέμπτης, όπου και θα αναδειχτεί ο διάδοχος του Ανδρέα Λυκουρέντζου.