ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιους βουλευτές της ΝΔ αποδοκίμασαν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ

Ποιους βουλευτές της ΝΔ αποδοκίμασαν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ

Ένταση και φραστικά επεισόδια στη Συγγρού για τα νέα μέτρα

Έφοδο στο κεντρικό κτήριο της Νέας Δημοκρατίας έκαναν περίπου εκατό συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα για να αποδοκιμάσουν όσους βουλευτές πήγαιναν να ενημερωθούν σχετικώς με τα μέτρα εξοικονόμησης 11,5 δισ. ευρώ που απαιτεί η τρόικα.

Φραστική επίθεση δέχθηκαν από τους συνδικαλιστές οι βουλευτές κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη και Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Κάποιοι εκσφενδόνισαν ποτήρι με νερό εναντίον και του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα παρότι εκείνος προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση. Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ. Νίκος Κιουτσούκης λέγοντας ότι δεν χρειάζονται τραμπουκισμοί. Η ενημέρωση των βουλευτών από τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ήταν προγραμματισμένη.

Να σημειωθεί πάντως ότι για το θέμα των νέων μέτρων ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης ζητεί να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.