ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτα να προσφέρει»

Κεδίκογλου: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτα να προσφέρει»

«Mε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και απευθυνόμενος τελικώς μόνο στις συνιστώσες του, ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει την πλήρη απουσία σχεδίου και προγράμματος του κόμματός του, ομολογώντας έτσι ότι δεν έχει τίποτα το καινούριο να προσφέρει» ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας με δήλωσή του, τη συνολική παρουσία του Αλ.Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι «μέσα από έναν κυκεώνα στόχων, αρχών και πόλων με συμπλέγματα, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί τη νεκρανάσταση του κρατισμού, υιοθετώντας συντεχνιακές λογικές», για να συμπληρώσει ότι «στο αναχρονιστικό ευχολόγιό του δεν βρήκαν θέση η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και η μείωση της σπατάλης του κράτους, οι κυριότερες δηλαδή παράμετροι ενός αληθινά βιώσιμου εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας «εκτός πραγματικότητας, μίλησε για 8 δισεκατομμύρια επιπλέον φόρους σε μία οικονομία σε ύφεση και για δεκάδες δισεκατομμύρια επιπλέον κρατικές δαπάνες σε μια χώρα με οξύ πρόβλημα ελλείμματος».

«Φλερτάροντας συνεχώς με τη χρεοκοπία ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής και όσων κρύβονται πίσω του. Δεν οργανώνει την ανατροπή , όπως διατείνεται, αλλά την καταστροφή» υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Α. Τσίπρας: Πρώτο μέλημά μας να μη περάσουν τα μέτρα