ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συντριπτική η πλειοψηφία αυτών που συμφωνούν με το «ψαλίδι» στις ΔΕΚΟ

Συντριπτική η πλειοψηφία αυτών που συμφωνούν με το «ψαλίδι» στις ΔΕΚΟ

Οι κυριακάτικες εφημερίδες δημοσίευσαν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι επίκειται «ψαλίδι» 30% σε όλες τις ΔΕΚΟ με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

dimoskopisi1

Το newsbomb.gr , με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα πραγματοποίησε μία διαδικτυακή δημοσκόπηση, μέσω της οποίας αποτυπώθηκε η άποψη των αναγνωστών. Τα ευρήματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για τα μισθολόγια των δημοσίων υπαλλήλων, αφού η πλειοψηφία στο σύνολο 3.380 αναγνωστών στάθηκε συντριπτικά υπέρ, του ότι θα έπρεπε να έχουν γίνει πολύ καιρό πριν αυτές οι μειώσεις, με ποσοστό της τάξεως του 62,37% και αν σε αυτό αθροίσει κανείς και την απάντηση, πως καλώς γίνονται για να μη μειωθούν συντάξεις και μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, με ένα ποσοστό της τάξεως του 13,46%, εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα πως η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση τάσσεται υπέρ μίας τέτοιας εξέλιξης.

Στον αντίποδα, οι αναγνώστες που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση σε ένα ποσοστό της τάξεως του 22,72%, τοποθετήθηκαν, πως κακώς γίνονται αυτές οι μειώσεις, που χαρακτηρίζονται άδικες, ενώ το 1,45% των αναγνωστών απάντησαν πως δεν γνωρίζουν και δεν παίρνουν θέση επί του ζητήματος.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων