ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Παππάς: «Ο κ. Γεωργιάδης μπερδεύει τις βούρτσες με τις…»

Χρ. Παππάς: «Ο κ. Γεωργιάδης μπερδεύει τις βούρτσες με τις…»

Μία απίστευτη κόντρα ξέσπασε χθες στη Βουλή, μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε κατά την ομιλία του στη Βουλή, πως σύμφωνα με έναν Δανό νεοναζί συγγραφέα, τα βιβλία του οποίου είχε εκδώσει η Χρυσή Αυγή στο παρελθόν, ο εθνικοσοσιαλισμός προέρχεται από την Αριστερά και κάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μεταφερθούν στην αντίστοιχη πτέρυγα της Βουλής, προκαλώντας ενστάσεις από όλες τις πλευρές.

Μόλις πήρε τον λόγο ο κ. Παππάς απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη πως «μπερδεύει τις βούρτσες με τις… κούτες, λες και είναι κούτες εκπτωτικού πακέτου βιβλίων. Νομίζει ότι το κοινοβούλιο είναι μία τηλεοπτική εκπομπή», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Μάλιστα στην αρχή τον αποκάλεσε και βουλευτή του ΛΑΟΣ, γιατί όπως επισήμανε «μπερδεύεται» σε ποιο κόμμα είναι και ολοκλήρωσε λέγοντας, πως «αυτά που είπε είναι ένα παραλήρημα που πολλές φορές το δημιουργεί η εξουσία και μάλλον καβάλησε το βουκεφάλα και τρέχει».