ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στη Βουλή – Οι Χρυσαυγίτες χτυπούσαν τα έδρανα

Ένταση στη Βουλή – Οι Χρυσαυγίτες χτυπούσαν τα έδρανα

Παρολίγον σύρραξη μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι χτυπούσαν με μανία τα έδρανα.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ κ. Δημήτρη Κυριαζίδη ο οποίος κατηγόρησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία.

Ο κ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν τις ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές.

«Κανατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στα «ορεινά δεξιά» της Βουλής.

Η συγκεκριμένη φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη, αρχικά του κ. Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φώναζε και χτυπούσε τα έδρανα και στην συνέχεια του κ. Γιώργου Γερμενή και των υπόλοιπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Είστε μασόνοι, κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορεί ότι δεν τιμούμε τα ιερά σύμβολα», φώναζαν φανερά εκνευρισμένοι οι Χρυσαυγίτες.

Μάταια ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος φώναζε σε έντονο ύφος πως «εδώ είναι Βουλή», καθώς οι εξοργισμένοι Χρυσαυγίτες συνέχιζαν να φωνάζουν.