ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Ν. Μιχαλολιάκος: «Έχουν ψύχωση με την Χρυσή Αυγή»

Βίντεο: Ν. Μιχαλολιάκος: «Έχουν ψύχωση με την Χρυσή Αυγή»

Τα «βέλη» του εναντίον ολόκληρου του πολιτικού κόσμου της χώρας εξαπέλυσε ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.

«Τα παλαιά πολιτικά κόμματα ενώθηκαν σε μια συντεχνία για ένα κοινό σκοπό. Κοινός τους σκοπός είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, η φίμωση της φωνής του Λαού και του Εθνικισμού. Η Χρυσή Αυγή τους δημιουργεί τρόμο και εφιάλτες. Σε κάθε άσχετο νομοσχέδιο αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή. Τους έχουμε γίνει ψύχωση, θα τους γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη ψύχωση. Δεν ευαισθητοποιούνται κατά της Τουρκίας και των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη. Ένας είναι ο εχθρός για αυτούς που τους χαλάει τη συνταγή. Δεν ενώθηκαν κατά των παγκοσμίων τοκογλύφων, αλλά εναντίον μας», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και συμπλήρωσε, κατευθύνοντας τα «βέλη» του στην χθεσινή τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κυριαζίδη:

«Τι κι αν έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 2000 συμπολίτες μας; Δεν ευαισθητοποιούνται για την κατάντια της Εθνικής Άμυνας, την οικονομία και την ανεργία. Στην χθεσινή συνεδρίαση ένας... λαγός και κάποια «λαγουδάκια» προσπάθησαν να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν επεισόδιο. Το σχέδιο είχε οργανωθεί από την προηγούμενη ημέρα από σύμβουλο του πρωθυπουργού. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Αυτοί μπορεί να υβρίζουν εμάς, αλλά τους υβρίζει όλη η ελληνική κοινωνία».