ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Κακλαμάνης: Απαιτώ ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο

Ν.Κακλαμάνης: Απαιτώ ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο

Σχετική επιστολή προς τον αρμόδιο για το ΣΔΟΕ υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαυραγάνη, έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ, και πρώην δήμαρχος Αθηανίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Στον κατάλογο των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ -το οποίο πλέον υπάγεται στην αρμοδιότητα σας- αναφέρεται και το όνομα μου, ύστερα από ανώνυμες και παντελώς αστήρικτες καταγγελίες, αφού, εκτός των άλλων, οι καταγγέλλοντες πολίτες (;) προφανώς αγνοούν ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός 9,84 διοικείται από πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο διαπαραταξιακό. Ο εκάστοτε δήμαρχος ουδεμία σχέση έχει με την οικονομική διαχείριση του σταθμού.

Διευκρινίζω ότι όχι μόνο δεν έχω καμία αντίρρηση πλήρους ελέγχου των καταγγελιών, αλλά απαιτώ -το τονίζω, δεν ζητώ, απαιτώ- ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος μου.

Περαιτέρω, όμως, σας ζητώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας πλέον, να με πληροφορήσετε ποιος και γιατί έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο, ο οποίος αφορά έρευνες που είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε -όπως στην περίπτωση μου- δεν έχουν καν αρχίσει, εκτός κι αν με ενημερώσετε ότι τέτοιου είδους «λίστα» δεν υπάρχει στην εποπτευόμενη από εσάς υπηρεσία (ΣΔΟΕ) και κατασκευάστηκε κάπου αλλού…»

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς

Κεδίκογλου: Να διαλευκανθεί η υπόθεση με τη λίστα των 36 πολιτικών

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη λίστα του ΣΔΟΕ