ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Α. Σαμαρά με την Ένωση Εφοπλιστών

Συνάντηση Α. Σαμαρά με την Ένωση Εφοπλιστών

Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είχe σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης.

«Είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου. Τα πράγματα όπως γνωρίζετε είναι δύσκολα», σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη των συνομιλιών.

«Ο εφοπλιστικός κόσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει παρών και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος», δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, δήλωσε πως «η χώρα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή μιας πολύ κρίσιμης περιόδου. Η συζήτηση που κάναμε με τους Έλληνες Εφοπλιστές στηρίζεται κυρίως στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της Ελληνικής οικονομίας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εκτιμώ ότι αυτός ο κοινός τόπος θα οδηγήσει σε αποτελέσματα. Η Ένωση Εφοπλιστών έχει αύριο Διοικητικό Συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα εξελιχθεί αυτή η συζήτηση.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο όλοι οι Έλληνες στηρίζουν την Πατρίδα κι αυτό φαίνεται καθαρά».