ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΔΟΕ: Δεν υφίσταται λίστα ως δημόσιο έγγραφο

ΣΔΟΕ: Δεν υφίσταται λίστα ως δημόσιο έγγραφο

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στυλιανού Στασινόπουλου, όσον αφορά την ύπαρξη λίστας με 36 πολιτικούς, η οποία υποτίθεται πως ερευνάται από το Σώμα.

Ο κ. Στασινόπουλος σε έγγραφη απάντησή του προς το βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται στην δήθεν λίστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «καμία λίστα ως δημόσιο έγγραφο δεν υφίσταται και συνεπώς δεν αναφέρεται το όνομά σας».

Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ προσθέτει επίσης πως «η φερόμενη λίστα αποτελεί προϊόν παράνομης ενέργειας, άγνωστων σε εμένα κύκλων, γεγονός το οποίο διερευνά η δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του, ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε: «Το πρώτο βήμα για την αποκάλυψη της σκευωρίας σχετικά με την περιβόητη "λίστα" των 36 έγινε».

«Οι υπεύθυνοι για τη λάσπη στο πρόσωπό μου θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Αυτή η εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα το πλαστό ρεπορτάζ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος επιμένει να δημοσιεύει λίστες με ονόματα ανθρώπων, που δήθεν ελέγχονται από το ΣΔΟΕ. Τί σκοπούς εξυπηρετούν λοιπόν όλα αυτά τα πλαστά ρεπορτάζ που σπιλώνουν αυθαίρετα υπολείψεις αθώων;