ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαχινίδης σε ΝΔ: Δείτε τι έπαθε το ΠΑΣΟΚ

Σαχινίδης σε ΝΔ: Δείτε τι έπαθε το ΠΑΣΟΚ

Συμβουλές προς τους υπουργούς της ΝΔ έδωσε κατά την ομιλία του στη συζήτηση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

«Στρέψτε τα βλέμματά σας σε εμάς, στον κυβερνητικό σας εταίρο. Δείτε τι πάθαμε εμείς. Ο λαός δεν μας τιμώρησε για αυτά που κάναμε την διετία αλλά κυρίως για όσα δεν κάναμε. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα έχετε και εσείς την ίδια τύχη με εμάς; Κάποιοι υπουργοί πρέπει να προσπαθούν για την προώθηση του έργου της κυβέρνησης και όχι για την ικανοποίηση των υπαλλήλων των υπουργείων τους και των ψηφοφόρων τους», σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Σαχινίδης αναφερόμενος στη στάση κριτικής που κρατούν βουλευτές των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση τους έριξε το γάντι λέγοντας «αν δεν τους αρέσει να πάνε να βρουν άλλους πολιτικούς χώρους, εκεί που προτείνουν νέα "επεκτατική" πολιτική. Όμως να αναρωτηθούν ποιοι θα χρηματοδοτήσουν μια τέτοια πολιτική».

Την ομιλία του κ.Σαχινίδη χειροκρότησαν ειρωνικά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι του φώναξαν «ήσουν τρία χρόνια υπουργός και δεν έκανες τίποτα, τι είναι αυτά που μας λες τώρα;»