ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Λαφαζάνης: Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει

Π. Λαφαζάνης: Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει

Στα σχόλια που προκάλεσε δήλωσή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφορικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, έσπευσε να απαντήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε δηλώσεις του στο Real FM ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι απομονώθηκε μία φράση του από μία ολόκληρη απάντηση, με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως το νόημα της τοποθέτησής του.

«Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και να κυβερνήσει θετικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη χώρα», υποστήριξε και διευκρίνισε για την τοποθέτησή του στο κανάλι του ΑΝΤ1:

«Είπα ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αν όμως έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε όλα και απαντήσεις στα πάντα είναι υποκρισία».

«Έχουμε κάνει όμως μεγάλη προσπάθειας και προετοιμασία», πρόσθεσε και στο σημείο αυτό σημείωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποτελέσει την «αφετηρία μίας κυβερνητικής προσπάθειας».

«Εμείς», ξεκαθάρισε ο κ. Λαφαζάνης, «δεν θα κάνουμε το λάθος, που έκαναν όλες οι προηγούμενες αντιπολιτεύσεις, πριν γίνουν κυβέρνηση, να πούμε ότι έχουμε μαγικές συνταγές», «έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών».

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Λαφαζάνη: Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε (vid)