ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Ο βουλευτής Κυρίτσης της ΔΗΜ.ΑΡ και οι μαλ…

Βίντεο: Ο βουλευτής Κυρίτσης της ΔΗΜ.ΑΡ και οι μαλ…

«Δεν έχετε βαρεθεί μ' αυτές τις μαλ….ες...;», αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Γ. Κυρίτσης, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Τ.Δ. Μεσοχώρας κ. Γιώργο Χονδρό και πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, για το θέμα της εκτροπής του Αχελώου και του φράγματος Μεσοχώρας.

Την …επιλογή του λεξιλογίου αυτού από πλευράς του κ. Κυρίτση, προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Χονδρού, ο οποίος ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να προσέξει την απόφασή του και να μην αποφασίσει έτσι απλά διώξει από τα σπίτια τους, τους κατοίκους του χωριού, μόνο και μόνο για να αποκτήσει ενδεχομένως περισσότερα κέρδη η αυριανή ιδιωτικοποιημένη από τους Γερμανούς ΔΕΗ… και μάλιστα ζήτησε να ακούσουν τις παραινέσεις του οι φίλοι βουλευτές που πριν μερικές ημέρες υπέγραψαν το νέο μνημόνιο, με αποτέλεσμα ο κ. Κυρίτσης να απαντήσει σε αυτό το ύφος.

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο με τους παριστάμενους να διαμαρτύρονται για το … «ύφος» της αντιπαράθεσης και λίγο μετά αποκαταστάθηκε η τάξη, όπως κατέγραψε τα γεγονότα το trikalaola.