ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ.Κουίκ: 30 «τεκμήρια» του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου σε άθλιες συνθήκες

Τ.Κουίκ: 30 «τεκμήρια» του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου σε άθλιες συνθήκες

«Τις απαράδεκτες και τριτοκοσμικές συνθήκες τις οποίες υφίστανται 30 νήπια του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου που γνωρίζουν από την παιδική τους ηλικία το πραγματικό, στυγνό πρόσωπο της Πολιτείας», όπως αναφέρει ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει: «Σαν τα σακιά, πεταμένα από εδώ και από εκεί, 30 «τεκμήρια» του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, εδώ και δύο μήνες, αφού ένιωσαν στο πετσί τους το τσίμπημα των ψύλλων, μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες απεντόμωσης, μεταφέρθηκαν σε ένα …κελί μόλις 20 τετραγωνικών μέτρων στο 1ο Νηπιαγωγείο Σάμου, ενώ όσα «περίσσεψαν» στοιβάχθηκαν στην αίθουσα προβολών του 2ου Δημοτικού Σχολείου!

Όπως ενημερώνει τον Τέρενς Κουίκ ο Πολιτευτής Σάμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Γιώργος Γαρυφάλλου «τα νήπια δεν μπορούν να πάνε ούτε στην τουαλέτα ούτε στην κουζίνα αφού υποχρεούται να διανύσουν μέσα στη βροχή και το κρύο όλα μαζί (λόγω της έλλειψης 2ης Νηπιαγωγού) μία μεγάλη απόσταση μέσα στη βροχή και το κρύο».

Η αδιαφορία της Πολιτείας; Παροιμιώδης! Την ώρα που αθώες ψυχές, στην πιο τρυφερή τους ηλικία, βιώνουν ένα νέο…Κωσταλέξι, Δήμος και Πρωτοβάθμια ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, δηλώνοντας και οι δύο αναρμόδιοι. Και επειδή, ότι δεν μπορεί να «επιλυθεί» συγκαλύπτεται, η Πρωτοβάθμια απειλεί με Ε.Δ.Ε νηπιαγωγούς και δασκάλους αν τολμήσουν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους! Επιπλέον στην ίδια ερώτηση, ο Τέρενς Κουίκ βγάζει στην επιφάνεια το θέμα του ελέγχου της αντισεισμικότητας των σχολείων της Σάμου».